Euro Budo Nederland

Karateschool Senshin lid van Federatie Euro Budo Nederland (FEBN)

 

Karateschool Senshin uit Almere is lid van Federatie Euro Budo Nederland. Euro-Budo is een organisatie waarin verschillende krijgskunsten verenigd zijn. De structuur van Euro Budo is sterk en de kwaliteit van haar opleidingen hoog.

 

Dantrainingen

Per krijgskunst zijn er afzonderlijke trainingen “Federale Trainingen” genaamd. Tijdens deze trainingen krijgt men les van goede leraren en wordt men voorbereid op het behalen van een dangraad. Hou voor data en tijdstippen de agenda in de gaten.

 

Stages

Euro Budo organiseert met regelmaat stages van hoog niveau. Vooraanstaande leraren van de eigen organisatie of buitenlandse leraren worden hiervoor ingezet. Deze stages zijn open voor leden van Euro Budo en andere organisaties.

 

Wedstrijden

Euro Budo organiseert All Style Fights & Forms wedstrijden. De Fights zijn volgens het semi-contact reglement (punt-stop). Deze wedstrijden zijn open voor alle aangesloten stijlen mits zij voldoen aan de door Euro Budo opgestelde reglementen. Ook de Forms(kata)-wedstrijden komen aan bod bij Euro Budo.

 

Examens

De dangraad-examens zijn van hoog niveau bij Euro-Budo. Haal je bij Euro-Budo je zwarte band dan ben je met recht een visitekaartje voor je school, je stijl en voor Euro-Budo. In de examencommissie zitten karateka met kennis van zaken. Niet zelden zitten er ook hoog gegradueerde budoka van andere krijgskunsten bij de examens.

 

Klik op onderstaand logo om naar de website van Federatie Euro Budo Nederland te gaan.

FEBN

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *