Euro-Budo

Karateschool Senshin lid van Euro-Budo België

 

Karateschool Senshin uit Almere is lid van Euro-Budo België sinds 2008. Euro-Budo is een organisatie waar verschillende krijgskunsten verenigd zijn. De structuur van Euro-Budo is sterk en de kwaliteit van haar opleidingen hoog.

 

Dantrainingen

Per krijgskunst zijn er afzonderlijke trainingen “Federale Trainingen” genaamd. Tijdens deze trainingen krijgt men les van goede leraren en wordt men voorbereid op het halen van een dangraad. De Federale Trainingen voor onze stijl worden dit seizoen gegeven bij Karate Combinatie Feller in Almere Haven. Volgend seizoen zullen ze bij Karateschool Senshin in Almere Buiten gegeven worden. Hou voor data en tijdstippen de agenda in de gaten.

 

Stages

Euro-Budo organiseert met regelmaat stages van hoog niveau. Vooraanstaande leraren van de eigen organisatie of buitenlandse leraren worden hiervoor ingezet. Deze stages zijn open voor leden van Euro-Budo en andere organisaties.

 

Wedstrijden

Euro-Budo organiseert evenals de IBF semi-contact karate wedstrijden. Deze wedstrijden zijn open voor alle aangesloten stijlen mits zij voldoen aan de door Euro-Budo opgestelde reglementen. Ook de kata-wedstrijden komen aan bod bij Euro-Budo.

 

Examens

De dangraad-examens zijn van hoog niveau bij Euro-Budo. Haal je bij Euro-Budo je zwarte band dan ben je met recht een visitekaartje voor je school, je stijl en voor Euro-Budo. In de examencommissie zitten karateka met kennis van zaken. Niet zelden zitten er ook hoog gegradueerde budoka van andere krijgskunsten bij de examens. Voor alle geslaagden van de diverse stijlen wordt na de examens een receptie georganiseerd waarop zij hun diploma in ontvangst mogen nemen.

 

Klik op onderstaand logo om naar de website van Euro-Budo te gaan.

euro-budo